Contact

Ai o întrebare?

Dacă ai o întrebare sau o curiozitate legată de noi, de cabinet, proceduri de lucru, echipamente, prețuri sau dacă vrei să faci o programare ne poți trimite un mesaj chiar aici.

Poți face oricând o programare telefonică la numerele de mai jos sau ne poți vizita oricând la cabinet. Dacă ai căutat dentist Galati te încurajăm ca pentru a evita timpul ridicat de așteptare, să  faceți o programare în prealabil.

 

Sună-ne

Mobil: 0770 982 598                           Fix: 0336 802 762

Adresa

Galați, Strada Albatrosului, Nr. 8, Bloc N4, Apartament 3

Trimite-ne un email

cabinet@maxidentgalati.ro

specialistii maxident galati

SFATURLE MEDICULUI SPECIALIST

Specialistul tău în stomatologie din Galați este aici. Ascultă sfaturi de igiena orală direct de la specialiști și lasă-ți dantura în mâinile acestora.

optiuni tratament maxident

OPȚIUNI DE TRATAMENT

Vino în cabinetul nostru și află opțiunile de tratament pentru un zâmbet perfect, de lungă durată de la specialiștii noștri.

costuri maxident

COSTURILE TRATAMENTULUI

Indiferent de tratamentul de care vei avea nevoie, te asigurăm că acesta va veni la un preț bun și la o calitate a lucrării de invidiat.

zambet

Programează un control

Specialistul tău în zâmbete

Poate nu îți place neapărat să mergi la dentist, dar noi te asigurăm că e singurul loc în care ți se pune zâmbetul pe buze. Astfel, dentistul tău te așteaptă în cabinetul nostru din Galați, Strada Albatrosului, Nr. 8.

Dacă ai căutat un dentist Galati, te afli în locul potrivit.

În cabinetul Maxident Galați sigur vei găsi un medic dentist pentru întreaga familie. Te așteptăm cu servicii de Stomatologie Adulți, Stomatologie Copii(Pedodonție) și Ortodonție. Dacă vrei un zâmbet de invidiat, te așteptăm în cabinetul nostru din Galați. Programează chiar acum o consultație. Dacă vrei să citești mai multe despre serviciile noastre, te așteptăm pe pagina noastră de servicii.

Te așteptăm la cabinet!

Program Luni-Vineri

Program Sâmbătă

08:00 – 19:00

08:00 – 11:00

Programează-te la telefon - dentist galati

0770 982 598

Fă-ne o vizită

Galați, Strada Albatrosului, Nr. 8, Bloc N4, Apartament 3

lasă-ne un mesaj

cabinet@maxidentgalati.ro