Albire dentară

Albirea dentară reprezintă una dintre cele mai populare proceduri din cabinetul dentistului, iar în cabinetul Maxident, avem o metoda rapidă și noninvazivă pentru îmbunătățirea zâmbetului tău. Apreciate de toată lumea, tratamentul de albire dentară este disponibil în variante de preț diferite, tocmai pentru a putea satisface pretențiile oricărui client.

Majoritatea oamenilor observă îmbunătățiri medii sau substanțiale chiar imediat după vizita în cabinet

De ce dinții noști îți pierd din strălucire?

Una dintre cauzele pierderii albului dinșilor este considerată vârstei și asemeni unei haine purtate excesin, aceștia dobândesc urme de uzură. De la ce intervin aceste urme de uzură? Răspunsurile sunt multiple: avem obiceiurile alimentare și consumul de vin roșu, cafea, ceai, cola și alte alimente colorate pot cauza schimbarea dinților în timp.
O altă cauză pentru îngălbenirea dinților poate fi fumatul, nicotina acumulându-se în depozite care pot cauza decolorarea dinților.

Cât de mult se pot albi dinții după procedura de albire dentara?

Rezultatele sunt subiective și variază de la un om la altul. Unii sunt mirați imediat de rezultate, în timp ce alți pacienți au așteptări mult mai mari, venind în minte cu un zâmbet hollywoodian. Înainte de a lua o decizie, întreabă-ți dentistul pentru a crea o idee realistă asupra rezultatelor procedurii.

Cum pot menține rezultatele?

O igienă orală bună va fi vitală pentru a menține rezultatele albirii.
Evită consumul de alimentele colorate timp de o săptămână după albire

Riscuri pentru albire dentara

Procedura de albire dentară este considerată sigură și nu are riscuri majore, însă există câteva lucruri pe care trebui să le știi:
1. Procedura de albire dentară poate cauza sensibilitate temporară.
2. Aceasta poate cauza și iritarea temporară a gingiilor pentru cateva zile dupa albire.
3. Discrepanța între dinți și coroanele dentare și implanturi

Dacă vrei să afli mai multe despre ceea ce facem aici la Maxident Galați, te invităm pe pagina de servicii.